Aankoopmakelaar Hilversum

5 specialisten onder één dak!

Binnen 1 dag een bod uitgebracht.

Geen prijsakkoord? Geen kosten.

Makelaar en bouwadviseur in één !

Gratis waardebepaling.

MEER WETEN OVER EEN WONING KOPEN

Vraag het Christine Lang ( Aankoopmakelaar Hilversum en omgeving)

Aankoopmakelaar Christine Lang

 

1

Gratis woonadviesgesprek !

2

Nieuwe woning kopen aankoop begeleiding en /verbouw advies

3

Kostenmanagement

4

Begeleiding bij het verbouwing, ,bouwtekeningen verguningen.

5

Afhandelen

Veelgestelde vragen

Een makelaar uit jouw regio kent als geen ander de lokale huizenmarkt en is bekend met de regelgeving.

Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn.

Ja dat is zeker mogelijk ! Op het moment dat u uw toekomstige huis heeft gevonden, kunnen wij de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kunnen wij het aankooptraject oppakken en begeleiden.

Ja dit doen wij zeker. We zeggen ook altijd tegen onze aankoopklanten dat ze voornamelijk moeten letten op de potentie van een woning. Is het groot genoeg? Dan kan in principe veel. We kijken altijd hoe ruimtes beter ingedeeld kunnen worden, waarbij we dus letten op de meerwaarde. Maar natuurlijk ook op het woongenot. Al onze makelaars hebben zelf ook hun eigen woningen volledig gerenoveerd, en we zitten al zo lang in het vak dat deze kennis en inzichten een absolute meerwaarde biedt aan onze klanten.

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op je bod door een tegenbod te doen. Je bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij jouw bod met de verkoper zal bespreken.

Aankoopmakelaar Hilversum en omgeving.

  • Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je woonwensen en behoeften in kaart, en bespreken wij de haalbaarheid hiervan. Ook leggen wij onze werkwijze uit en maken we de kosten inzichtelijk.
  • Dagelijks screenen wij het woningaanbod in Hilversum en het Gooi. De woningen die passen binnen jouw zoekprofiel bieden we je aan per e-mail.
  • Bij interesse in een woning maken we een afspraak voor een bezichtiging. Je aankoopmakelaar gaat mee voor advies en begeleiding.
  • Tijdens de bezichtiging bekijken we de bouwkundige staat en de onderhoudsstaat van de woning. Heb je interesse in de woning? Dan zoeken we alle overige zaken voor je uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming, etc.
  • In nauw overleg adviseren wij je over de te volgen onderhandelingsstrategie. Daarnaast adviseren wij over de hoogte en het beste moment van bieden. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat jij die goedgekeurd hebt.
  • Als we overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle  voorwaarden en condities.
  • Als de financiering rond is begeleiden wij je bij de inspectie, de juridische overdracht en de feitelijke levering.

Onze Beloningen

<